The Finally Homing Warmup

Don'T You Just Love Being In Denna?

Härligt med musik

Det är så underbart med musik och man vill verkligen höra bra musik. Ja det är så olika vad man tycker om för musik det är verkligen personligt. Vissa tycker om klassisk musik och andra tycker om rock och så allt emellan. JA det är ju härligt att det finns så mycket olika typer av musik och instrument.
Om man tänker på elgitarrer så kanske man tänker på rock och så men det behöver inte alltid var så.
Det finns så mycket annan musik som också har elgitarrer i sin musik till exempel.

Beroende på humör

Jag tycker att jag vill lyssna på olika typer av musik beroende på vilket humör jag är på. Ibland är man sugen på att lyssna på lugn musik och ibland så är det härligare att lyssna till något mer rytmiskt. Ja det är är härligt med nästan all typ av musik tycker jag. Bara det är satt i sin miljö och i rät tillfälle. Ja det är kul att det finns så mycket som man kan skapa och jag blir verkligen imponerad av hur bra låter som människor kan göra. Ja jag önskar att jag också kunde skriva musik det vore verkligen så härligt om det gick.

Det känns som om vissa bara är så bra på det och att dom typ föds till att skriva musik och andra förds till att göra andra saker. Ja det finns verkligen så mycket som man kan hitta på här i världen och det är ju jätte bra att man bara kommer på vad det är man ska göra som man tycker är kul och som man är duktig på.
Ja det är härligt med all den här variationen som finns. Ja det är verkligen härligt.

Just med musik så finns det så otroligt mycket som man önskar att man kunde göra och skapa själv.